vineri, 23 noiembrie 2012

Te cunosc de undeva 24 noiembrie

Te cunosc de undeva A1

Emisiunea completa Online Te cunosc de undeva

Te cunosc de undeva 24 noiembrie
Sambata seara 24.11.2012 ora 20:30.Vezi emisiunea Te cunosc de undeva in reluare din 24.11.2012.
Machiaje spectaculoase, costume senzaţionale, gesturi studiate în cel mai mic detaliu, voci antrenate pentru a le semăna celor ale artiştilor pe care concurenţii îi vor aduce pe scena “Te cunosc de undeva”, sunt doar o parte dintre ingredientele emisiunii.

Artişti de calibru din ţara noastră şi din străinătate prind viaţă în interpretarea celor opt concurenţi ai acestui sezon.

Cine a fost castigatorul te cunosc de undeva 24 noiembrie 2012 sezonul 10 ep 12, cate puncte a acumulat vei vedea chiar aici.

In fiecare saptamana vei avea posibilitatea de a vendea aceasta emisiune online fara intrerupere la noi pe site Te Cunosc de Undeva 24 Noiembrie 2012 ONLINE VIDEO
Dupa ce a “furat” platoul de pe masa nuntasilor, Cosmin Selesi a incercat sa le exemplifice juratilor cum arata servirea la restaurantele de pe litoral, iar victimele sale au fost Aurelian Temisan si Ozana, in fata lor fiind azvarlite efectiv doua farfurii. In scurt timp, bucatele de la masa nuntasilor au ajuns pe masa juratilor, cel care a dat startul fiind Andrei Aradits care a glumit cu Alina ca a pus ochii pe o portie de copanele.

Emisiunea Te cunosc de undeva 24 Noiembrie , prezentata de Cosmin Selesi si Alina Puscas, dupa succesul cu primul sezon in care vedetele noastre au interpretat artisti din lumea intreaga, revine cu un nou sezon.

Episodul 12 din emisiunea “Te cunosc de undeva” din sezonul 2 de pe data de 24 noiembrie 2012 il puteti viziona mai jos.

Vizionare Placuta.
Varianta 1


Varianta 2

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu